Sărbătoarea Zilei Copilului cu zâmbete și educație

De Ziua Copilului, școala noastră a fost gazda unei sărbători memorabile: Carnavalul Personajelor Pozitive. Această activitate plină de culoare și entuziasm face parte din Programul Educaţional Internaţional „Edukeys – Viaţa la Pozitiv”, secțiunea Junior, și a avut loc în cadrul Modulului 3 intitulat „Alege CHEILE potrivite pentru educație!”.

Încă de la primele ore ale dimineții, curtea școlii a fost animată de copii costumați în diverse personaje pozitive, fiecare reflectând valori precum prietenia, bunătatea și cooperarea. Activitatea nr. 6 din acest program educațional a fost special concepută pentru a aduce în prim-plan importanța acestor valori în dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Pe parcursul zilei, elevii au participat la o serie de activități educative și recreative, toate menite să stimuleze creativitatea și spiritul de echipă. Profesorii și voluntarii au pregătit surprize, toate având ca temă centrală personajele pozitive și importanța alegerii corecte a „cheilor” pentru o educație de succes.

Scopul acestui carnaval a fost nu doar să oferim copiilor o zi de distracție, ci și să le transmitem mesaje educative importante într-un mod interactiv și plăcut. „Programul Educaţional Internaţional „Edukeys – Viaţa la Pozitiv” ne ajută să integrăm aceste valori esențiale în activitățile noastre zilnice.”

La finalul zilei, toți participanții s-au reunit pentru a primi o urare specială: „Dragi copii, vă dorim o copilărie fericită, plină de aventuri și descoperiri minunate! Să vă păstrați mereu zâmbetul pe buze și curiozitatea vie!”

Carnavalul Personajelor Pozitive a fost un adevărat succes, aducând bucurie și inspirație atât copiilor, cât și profesorilor. Această zi specială a demonstrat încă o dată puterea educației pozitive și a colaborării în formarea unor viitori adulți responsabili și empatici.

Așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție a programului „Edukeys – Viaţa la Pozitiv” și suntem convinși că vor continua să aducă valoare comunității noastre educaționale.

youtu.be/64_9-IN1t3A

 

prof. Janeta-Simona Maravela

Școala Gimnazială Nr. 22, Galați (Galaţi) , România
Profil iTeach: iteach.ro/profesor/janeta.maravela

Articole asemănătoare